0889 030 381

 emmart77@abv.bg

Бургас, ул. Възраждане 10

Често задавани въпроси

  • За колко време се изработва и доставя един параклис?

    В случай, че не сте успели да изберете от наличните готови изделия, времето за изработка и доставка се заключва в рамките на минимум 30 дни (поради технологичното време, необходимо на бетона да придобие своята работна якост) до 45 дни (в зависимост от големината на параклиса, броя на елементите на църквата и броя на рисунките и детайлите към тях).

  • От какви материали са изградени изделията?

    Основна черта на фирмена политика е безкомпромисност с качеството на влаганите материали и изработката на изделияата. Те са изградени изцяло от подсилен, армиран бетон. Материалите използвани за довършителните работи са висококачествени и от реномирани, сертифицирани производители. Декоративните детайли са изработени от изпитани майстори и са уникални, а стенописите и стъклописите се правят от художници, профилирани в областта на Православния иконопис.

  • Какво включва базовият модел?

    Базовите модели са напълно завършени, външно и вътрешно, с прозорчета и врата, камбанария, стъклопис (Икона на Света Богородица и Младенец, Благовещение и др.) или витраж, надпис с името на именния Светия.